?
news/blog
← Older posts

BERLIN!!!!!!

IMG_5240

Hur i fan lever man livet bäst? Hur lever man tryggt fast att man maxar? Jag har varit inne på ämnet förut… jakten på den eviga balansen. Men en sak är säker och som jag alltid kommer tillbaka till. Låt inte pengarna sitta på kontot. LEV! Gör saker, kasta dig utför! Jag läser varje dag om folk som är sjuka, som har dagarna räknade. Jag har vänner & bekanta som dealar med sjukdom & död varje dag så gör allt. MAXA medans du kan!

Det är därför jag delar med mig av min Berlinresa jag gjorde med den mytomspunna bästisen Amanda. Det var 3:e året i rad som vi drog till Berlin och galejade. Älskar man att klubba, äta billig & god mat samt hänga med öppna och trevliga människor så är Berlin stället att va på!

Vi unnade oss en trenätters på Soho House och det var SÅ magiskt! Här underbar frukost i solsken!

IMG_5194

Nämen… vi skulle bara stanna i 4 dagar. Då behöver man ju inte så mycket grejer.. eller?

IMG_5265

En kingsize säng som var som en snäcka! JA tack.

IMG_5227

Å mitt i allt fyllde jag år & Amandisen som vet att jag älskar jordgubbstårta hade flörtat med köket! #SPOILED

IMG_5316

Lapa sol vid poolen!

IMG_5269

Å som den fotbollsfantast man är (NOT) så spelade Tyskland sin kvartsfinal när vi var där och vi blev inbjudna av min gamla vän Olof Heine. Olaf är en fantastiskt duktig fotograf som jag lärde känna i Sydafrika när jag var där med Apocalyptica 2002 och vi har hållt kontakten sen dess. Spana in hans verk, just nu har han tagit fantastiska bilder i Brasilien.

Det var faktiskt jäkligt kul att vara i Berlin & bli bjuden på en riktig fotbollsfest (Amanda är dock fransyska & det var mot Frankrike dom spelade så hon var måttligt road…)!

IMG_5294

Sen var det dax att KLUBBA! Smutsigt, hög bas & rökigt… därav bildkvaliteten.

IMG_5350

IMG_5355

Berlinmuren. Här bakom en chakra målning.

IMG_5363

Mycket tankar kommer upp varje gång man besöker muren, men det var då & nu är nu men ändå… som den HSP person man är så kan man inte låte det gå förbi. Människor stod här & sörjde. Jag inser än en gång hur lycklig lottad jag är. Oavsett vad som händer imorgon så är jag så ödmjukt tacksam för min kärlek jag fått & för det jag får sprida vidare.

IMG_5378

Tack Berlin för äventyret, tack Amanda för allt & lite till!! Hackes höfe nästa gång ;)

PUSS PÅ ER!!

IMG_5189

Click here to comment

Världen är för liten att stanna i.

Världens konstigaste rubrik.. MEN jag menar såhär:

Jag växer & utvecklas som mest när jag träffar andra människor, ett utbyte. Det finns ju så många sidor av myntet. Man kan omöjligt veta eller förstå om man inte får känna eller se lite mer än sin håla, i mitt fall är det Stockholm. Jag älskar vår huvudstad men även den kan vara inskränkt, fientlig & oförstående över saker som i vissa andra länder/kulturer är helt självklara.

Jag reste till London, fick växa några kilon till mentalt & jag gjorde det med den här busen… Låt mig få presentera Måns Vredenberg!!

IMG_4904

Måns är en magisk låtskrivare & har skrivit stora hits till Avicii etc! Vi pratar ZEN och diskuterar stora frågor om livet å så allt detta skapande i toner jag aldrig trodde jag skulle finna. Jag har faktiskt signat med ett nytt förlag som Måns också är signad till :)

Här på ett kafé i London som vi besökte förra veckan där vi satt & nynnade melodier till våra världshits!! Över en god kopp kaffe kan man göra underverk.

IMG_4924

Jobbade med Arcade som ligger bakom  FANCY!!!

IMG_4889

Sjunga, sjunga & sjunga!

IMG_4873

IMG_4933

Brick Lane!!

IMG_4980

Å jag vill inte på nåt sätt romantisera mitt resande liv. Måns & jag tog in på ett hostel.. fy fan. MEN jag tycker det är viktigt att utsätta sig för sådana här upplevelser, att dela toalett & dusch med vilt främmande människor (jag bodde dock ensam, nån måtta får det va, här nedan i ett rum som ser ut som en fängelsehåla).

Men i det stora hela så spelar ingenting roll än att man får syre och att hjärtat fortfarande slår & jag är ingen miljonärska ”än” så då får man välja sina tillfällen att bo lyxigt aka ”att ha tak över huvudet”. Jag kan nästan tycka det är lite provocerande kul att utsätta sig för situationer man annars aldrig skulle välja, konsten att kunna anpassa sig är en väldigt intressant läxa.

Åter igen… va spelar det för roll så länge man har en säng & fortfarande kan njuta av livet och att få vara frisk?!

IMG_4890

Å så får man ju alltid en dramatiskt vacker & verklig tavla när man sitter på planet hem…

IMG_5011

UPPLEV LIVET!

Lindy

Click here to comment

Rom byggdes inte på en dag!

 

IMG_4406

Nej, Rom är inte ens färdigbyggt och när man börjar bygga nytt så kommer mer av det gamla upp. Rom är som livet helt enkelt.. Om man inte är klar med det förflutna så kommer det alltid upp till ytan och framförallt om man bara kladdar på med nytt.

Min bästis Amandish (kvinnornas kvinna) och jag drog iväg på en matorgie till Rom för två veckor sen!

IMG_4361

IMG_4330

Oh father I’ve been having these thoughts and I’m sorry.. is heaven stil open for me? Biktbåset i en katolsk kyrka… Tänk så mycket hemligheter & dåligt samvete som uttalats här!

Roma by night in LINDEX

IMG_4353

Köpte en klänning på en lokal designmarknad & här med designern! Är så kul att träffa den som gjort plagget, hur ofta får man göra det?!!

IMG_4458

IMG_4452

Hittade till värsta grymma puben som typ var hemlig och man var tvungen att vara medlem men Amanda & jag lyckades blinka oss in ;) Väldigt grymma cocktails & man fick röka inne. Inte för att det kanske är speciellt nice och man är ju faktiskt väldigt glad att det är förbud för det i Sverige, men det blir en sån dekadens över det på nåt sätt.

Sen var det tillbaka till Sverige och verkligheten.. CIAO ITALY!! Här nedan repas det till min vän Sofies bröllop. Vigseln var i Gustav Vasas kyrka och har sjungit här en gång tidigare och älskar akustiken. Min trumpet dude David & så Olof som var kyrkans kantor.

IMG_4569

Å på tal om Oh Father som jag nämnde tidigare så var jag i en studio häromdagen där jag skrev Oh Father. 10 år senare… här i skaparmode med Måns & Mackan!

IMG_4832

Sen var det dax att åka ner till Lidköping och fira 3 studenter… Men det var med djuren jag gillade att hänga med mest♥︎

Morgonmys med bok & en säng full med Lassies

IMG_4632

Dialog med nyfiken tjur.

IMG_4689

Å ännu mer nyfikna var mammas nya småtuppar… haha. Svårt att bli Tuppen i hönsgår’n när det inte var några hönor där ;)

IMG_4674

Här har ni också låtarna från Lilla Melodifestivalen!! Hoppas ni gillar!

Felix Allt kommer bli ok

Ella Oslagbara

Nu är jag i London och skriver låtar, livet på en pinne helt enkelt!!

Ödmjuka pussar.. Linny

Click here to comment

I MITT HJÄRTA..

Bor det en filosofi.  En vision om kärleken och dess kraft. Att i varje situation agera med hjärtat… det är nog en av dom svåraste uppgifter vi människor har fått för vi föredrar ofta att använda hjärnan. Sätta det ”praktiska” framför det som är sant & äkta.

IMG_4508

Även i mitt musikskapande så kan jag ibland tänka mer vad som är ”rätt & hittigt” än mer att skapa efter mitt flöde. Vi alla ramlar dit…

Min personliga åsikt är att vi människor spelar alldeles för mycket Allan. Vi vågar inte ta ansvar över våra känslor eller vårt agerande för den delen.

HANDS UP, jag är skyldig.. jag tar ansvar över mitt liv & mina handlingar!! Det är nyckeln till allt. Ansvar.

LindaSundblad01

Enjoy life while it last..

För fler bilder, besök TRENDSNACK.SE

Och se min dansanta video i ascoola outfits från LINDEX

Me HEART u!!

L

Click here to comment

LILLA MELLO + födelsedagsbarn

IMG_3921

Hej Selfie.. Musik, musik musik i mina öron!

Middagsgalej med finaste vänner. Vi firade Triumf för han hade fyllt goa 40! IMG_3865

Galej på Trädgården, här med mitt kärlekståg Amanda, Malin & Kristoffer & om du ännu inte lyssnat in deras podcasts så kan du börja idag:

Värvet

Den blå hästen

IMG_3883

Under den senaste månaden så har jag skrivit låtar till Lilla Melodifestivalen & jag har fått tillsammans med finaste Ella & Felix fått skriva klart deras otroligt grymma låtar! Om du bor i Stockholm och är ett fan av bra låtar & lilla Mello så ska du bege dig till Gröna Lund nu på Fredag. Showen startar 17.00 och även då utses vinnaren som får åka till Malta och tävla i höst! Jag är så STOLT över mina karamell ungar!

IMG_3760

Skapa med Ella & min producent Elias!

IMG_3751

Inte varje dag man skriver musik med ett kamerateam rakt upp i nyllet..

IMG_3746

Elias & Felix reder ut ackord.

IMG_3745

På Fredag kväll så hittar ni låtarna på Itunes & Spotify :)

Puss & godnatt..

L

Click here to comment

LIVET ÄR EN FEST

_Y8B1253_redigerad_sv

Lovers!!

Jag har precis återhämtat mig efter förra helgens bravader… Jag tog med mig Majsan till The Nelly hotel. Online butiken NELLY hade abonnerat hela Lydmar hotell (Stockholm) för mega galej då dom firade 10 år. Å snacka om att Livet är en fest när man får bo kvar där festen är..

_Y8B1307_redigerad

Hade två megastora blogg tjejer bredvid mig & jag har ju så dålig koll på det där.. Men Carolina Roxy som satt bredvid mig var verkligen en karamell

_Y8B1250_redigerad

Rebecca & Fiona spelade på efterfesten och det var ett sånt jäkla drag, här är dom tillsammans med sin uber gölliga stylist Tommie X.

_Y8B1246_redigerad

Sen var jag på Beauty awards med kvinnornas KVINNA Elaine Eksvärd

Det blev en Zig Zag a’la 90-tals frisyr!!

DSC_0683

Sicksackbena.. Det finns en sak att säga. Karriär frisyr.

DSC05669

Väl på Elle festen så träffade jag för första gången Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella, Elaine & hon är vänner sen förr. Vi drog & käkade middag efter galejet och jag blev så inspirerad av dessa två kvinnor. Jäkla entrepenörer båda två… en annan är ju endast en förvirrad konstnärssjäl som konstant försöker greppa efter tiden & förstå verkligheten.

Jag kände att jag ville bjuda på en sån där ”operfekt” bild.. den där bilden mellan alla andra pose bilder ;)

IMG_4009

På tal om att ”posa”, här igen på King galan som var jäkligt sköj! Iklädd den lilla svarta & väska från Lindex 

Linda Sundblad

Fick mitt hår fixat av Beatrice (punkar’n) Datmo

KING_0150

Jag tänkte på en sak idag… det var en mening som började upprepa sig i mitt huvud när jag mötte den extremt vackra kvällssolen & dess strålar som bländade mina ögon.

Vad kan vara vackrare än vad jag redan får uppleva?

Värd att suga på, inte sant?

Nu säger jag adjöken, på återseende inom kort!

PUSS

Click here to comment

London☂

IMG_3577

Mai-Li aka Mutewatch Majsan, Beatrice aka Punkarn & moi på Fotografiska 1-6 festen förra lördagen. Housemusik som tog över våra kroppar så svetten sprutade!

IMG_3578

Majsans moves (endast endorfiner & serotonin)!!!!

Livet är en fest, det sjöng Nationalteatern en gång & så är mitt liv just nu. En fest som bara pågår så fort att jag nästan blir åksjuk. Men det är bara att köra, leva & älska in i kaklet!! Det är en tid som är hektisk, en tid som jag själv bestämt ska vara så. Andningen är mitt fokus och att ha tungan rätt i mun!

Var i London i veckan igen men innan jag drog så sjöng jag på en 40års fest ute på Rosendals trädgård som ligger på underbara Djurgården. Alex Kronlud & jag sjöng vår låt Stockholm som då är en svensk version av Empire state of Mind. Det finns planer på att släppa den men än så länge så kan du bara höra live versionen här

IMG_3550

Min loge var inne i Rosendals bageri & just den dan så juicade jag. Fy fan vad det luktade gott men jag höll mig från att smaka på dess bakverk! Snacka om att få stå emot frestelsen MEN jag lyckades ;)

IMG_3602

Sen bar det iväg till London, min Mute Watch å jag på Arlanda!

IMG_3675

Träffade upp med grymma DJ tjejen Linda Romanazzi som också var i London, här på Me Hotel & deras vy över stan var magisk.

LON25-709x491

Linda & jag gick på ett Tiger of Sweden event & där träffade vi massa trevliga svenskar.

IMG_3648

Det var min fina vän Mikael som bjöd in mig. Förutom att leka modell som han gör här (mitten) så jobbar han på Svenska Handelskammaren & var ansvarig över eventet!

IMG_3633

Men jag var i London för att skriva låtar så min första session var med Steve aka Digital Dog & han har gjort massa remixar som den här till Pink te.x.

IMG_3710

Här är grymma Leo Kalyan & älskar hans sound, sexigt & smutsigt! Lyssna in hans musik på SOUNDCLOUD!!!

IMG_3681

Här var det galenskap med Linda, magiska konstnären Bruce French & galejfixaren Mike!

Bruce-French_Darkness-is-the-Absence-of-Light

Bruce konst!

IMG_3692

Här med den mest kärleksfulla hunden någonsin. Tänk att vi människor får möta det här små varelserna som för lite mat & kast med pinne bara älskar oss tillbaka. Lycka! Bailey ägdes av Vera Bohl & hennes kille John Harrisson som jag bodde hos & som är bekanta till mig. Båda två är i musikbranschen & John har bland annat jobbat med Amy Winehouse.

Hängde också ut med ett annat låtskrivarteam som heter The Arcade som bland annat har skrivit den här låten ►FANCY◀︎Förbannat skön asså!!

Nu har jag kommit hem till Stockholm igen & just nu så skriver jag låtar med två super duktiga barn till Lilla Melodifestivalen :) Berättar mer sen!!

Mjuka & varma kramar lovers..

Limpan

Click here to comment
← Older posts